Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι χάνει 4 από τις 13 Περιφέρειες από “αντάρτες” της Κεντροδεξιάς με αντι-Μητσοτακικό πρόσημο.

Δεν φαίνεται να επιτυγχάνει το 13 στα 13 που είχε ως στόχο για τις Περιφέρειες της χώρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αυτό γιατί από την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων,που υπάρχει μέχρι τώρα η Ν.Δ.του κ.Μητσοτακη χάνει Περιφέρειες -“κάστρα”του κυβερνώντος κόμματος,όπως τα Ιόνια νησιά,η Δυτική Μακεδονία,η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και πιθανώς το Βόρειο Αιγαίο.Ανοιχτο παραμένει και το θέμα της Πελοποννήσου όπου ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Πτωχός προηγείται μεν,αλλά δεν φαίνεται να επιτυγχάνει το 43%,άρα δεν εκλέγεται από αυτή την Κυριακή.Στον Β’γυρο όλα είναι πιθανά!

Το άρθρο Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι χάνει 4 από τις 13 Περιφέρειες από “αντάρτες” της Κεντροδεξιάς με αντι-Μητσοτακικό πρόσημο. εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/10/2023 ώρα 9:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.