Αυτό είναι το πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έβαλε… ‘μπουρλότο’ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξέχασαν το επεισόδιο των οπαδών του Ολυμπιακού με οπαδούς τους στις 7 Απριλίου που οδήγησε στην εντατική έναν οπαδό της ομάδος της Ηπείρου.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες ήταν σε περίοπτη θέση ένα πανό που έγραφε «Υπάλληλοι δολοφόνοι δεν σας χωράει η πόλη».

Υπήρξε αντίδραση από πλευράς του Ολυμπιακού που ζήτησαν να μην ξεκινήσει ο αγώνας εάν το πανό δεν αποσυρόταν.

Άρχισε ένας κύκλος διαπραγματεύσεων, η διαιτητική ομάδα πήγε στα αποδυτήρια για να δείξει ότι είναι αποφασισμένη να μην ξεκινήσει ο αγώνας και τελικά με παρέμβαση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ, αλλά και των διοικητικών παραγόντων, το πανό αποσύρθηκε και το ματς άρχισε με ένα τέταρτο καθυστέρηση σε φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Το άρθρο Αυτό είναι το πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έβαλε… ‘μπουρλότο’ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.