Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026

Λέσβος: Σε κατάσταση εκτάκτου...

Σε καθεστώς έντονης πίεσης βρίσκεται η αγορά της Λέσβου, καθώς το συνεχιζόμενο μπλόκο...

Βόλος: Σύλληψη 28χρονου που...

Συνελήφθη, τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Κυριακής 19 Απριλίου στο Βόλο, στα όρια...

Λιοσίων: Στα χέρια των...

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε και εγκατέλειψε...

Συλλήψεις για ηχορύπανση, τροχαίο...

Σειρά συλλήψεων για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ,...

Βάιος Γκανής : δεν κερδίσαμε τίποτα – έρχεται αγροτικό όργανο με άρθρο διαπόμπευσης – τέλος οι πρόθυμοι !!!!

Ο Βάϊος Γκανής, αγρότης και οινοποιός από το Βαρδάλι Δομοκού, μιλά ανοιχτά για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα μπλόκα και το αδιέξοδο του αγώνα, αλλά και για το σχέδιο δημιουργίας ενός νέου, πραγματικά ανεξάρτητου αγροτικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Όπως αποκαλύπτει, το νέο όργανο:

θα αποτελείται μόνο από κατά κύριο επάγγελμα αγρότες,

δεν θα έχει καμία κομματική εξάρτηση,

θα λειτουργεί με πληρωμένη δομή και ευθύνη,

και στο καταστατικό του θα περιλαμβάνει άρθρο δημόσιας διαπόμπευσης για όποιον επιχειρήσει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά ή προσωπικά.

«Όποιος παρεκκλίνει, δεν θα ξανακρυφτεί», τονίζει, εξηγώντας ότι το “τζάμπα” και οι “πρόθυμοι” τελείωσαν.

Παράλληλα, μιλά για:

την αποτυχία των μέχρι σήμερα κινητοποιήσεων, το πραγματικό κόστος ενέργειας και παραγωγής, τη Mercosur και τα εισαγόμενα προϊόντα, και τον ρόλο των νέων αγροτών στη μάχη που έρχεται.

Πηγή : lamia polis 87.7FM