Βασιλιάς Κάρολος: Εξελίξεις με την υγεία του – Αποκάλυψη από την Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Εξελίξεις με την υγεία του

Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε σήμερα πως ο σύζυγός της, βασιλιάς Κάρολος, που λαμβάνει θεραπεία για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, τα πάει «πολύ καλά», την ώρα που χαιρετούσε πολίτες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο βασιλιάς Κάρολος απουσιάζει από τα δημόσια καθήκοντά του από τον Ιανουάριο, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου, αφήνοντας την Καμίλα και τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ να αποτελούν το δημόσιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας.

Η 76χρονη Καμίλα αστειεύτηκε με πολίτες στο Μπέλφαστ, ενώ είπε στους υπαλλήλους ενός αρτοποιείου ότι ένα αγοράκι εκεί διέθετε «φυσικό ταλέντο για τις κάμερες», καθώς έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Έξω από ένα κατάστημα μία μαθήτρια έδωσε στην Καμίλα μία κάρτα, όπου της έγραφε ευχές για ταχεία ανάρρωση για τον σύζυγό της. Η βασίλισσα της απάντησε: «Σε ευχαριστώ. Θα ενθουσιαστεί».

Η Καμίλα και ο Ουίλιαμ είναι απασχολημένοι αυτήν την εβδομάδα, πραγματοποιώντας συναντήσεις και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, καθώς έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση της βασιλικής οικογένειας, την ώρα που ένα άλλο από τα κεντρικά πρόσωπά της βρετανικής μοναρχίας, η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επίσης αναρρώνει από ένα πρόβλημα υγείας.

Βασιλιάς Κάρολος: Τα δύο ανησυχητικά σημάδια στο πρώτο βίντεο μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε σε πρώτο μήνυμά του με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια, αναφερόμενος στην ημέρα της Κοινοπολιτείας μετά τη διάγνωση καρκίνου.

Στο μήνυμά του, αναφέρει ότι έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά του, τον ζεσταίνει η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή του και εκφράζει ευγνωμοσύνη για τις ευχές για την υγεία του.

Έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις του. Το μήνυμα μαγνητοσκοπήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ και ανακοινώθηκε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας.

Το άρθρο Βασιλιάς Κάρολος: Εξελίξεις με την υγεία του – Αποκάλυψη από την Καμίλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.