Βρέθηκε η σορός του 43χρονου άνδρα που αναζητούνταν στη λίμνη Κάρλα

Βρέθηκε η σορός του 43χρονου άνδρα που αναζητούνταν στη λίμνη Κάρλα

Η σορός του 43χρονου άνδρα που αναζητούνταν εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/9), στον τεχνητό ταμιευτήρα της λίμνης.

 

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Ροδιά Τυρνάβου, είχε πάει με τον 45χρονο αδερφό του για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα, όμως η βάρκα τους έβαλε νερά και ανετράπη με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να βρεθούν στο νερό και ο ένας εξ αυτών, ο 43χρονος να χαθεί στη λίμνη.

Από τότε – και αφού ο 45χρονος κατάφερε και βγήκε στη στεριά – ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 43χρονου από τη Ροδιά Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΕΜΑΚ, δύτες, Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

Οι δύτες εντόπισαν στο βυθό της λίμνης τόσο τη βάρκα, όσο και τα δίχτυα που είχαν τα αδέλφια για το ψάρεμα, όμως κανένα ίχνος του 43χρονου.

πηγή: newsbomb.gr

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.