«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Δυτική Ελλάδα: 3 συλλήψεις και 7 νέες δικογραφίες που σοκάρουν!

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει συζυγός της, για εκβίαση και εξύβριση.

Β) Στο Αγρίνιο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η συζυγός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές.
Γ) Στην Κατούνα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε άνδρας, αναφέροντας ότι ως πρώην νύφη του, τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Δ) Στο Ξηρόμερο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, αναφέροντας ότι απείλησε τον ίδιο και την αδερφή τους.

Ε) Στον Πύργο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

ΣΤ) Σε περιοχή της Βουπρασίας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι αλληλομηνύθηκαν, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Το άρθρο «Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Δυτική Ελλάδα: 3 συλλήψεις και 7 νέες δικογραφίες που σοκάρουν! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/05/2024 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.