
Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 61χρονος Βολιώτης το απόγευμα του Σαββάτου (15/3) στο σπίτι του, στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Ν. εντοπίστηκε από την μητέρα του, ηλικίας 88 ετών, που ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 61χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που φαίνεται πως τον “λύγισαν” και πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
πηγη: gegonota.news
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/03/2025 ώρα 7:23 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.