
Μία 79χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια του μπάνιου της στην παραλία του Αναύρου, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα.
Λουόμενοι που αντιλήφθηκαν ότι η ηλικιωμένη επέπλεε στο νερό έσπευσαν να τη βγάλουν στην ακτή και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο ναυαγοσώστης της παραλίας προχώρησε σε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Η 79χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη, όμως παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.
Η σορός της γυναίκας θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Οι συγγενείς της ενημερώθηκαν και προχώρησαν στην επίσημη ταυτοποίηση.
πηγη: ertnews.gr
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/09/2025 ώρα 6:02 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.









