Βόλος: Τρεις συλλήψεις σε λίγες ώρες για μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών

Βόλος: Τρεις συλλήψεις σε λίγες ώρες για μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες Κυριακή (29-10) το απόγευμα και σήμερα (30-10) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρία άτομα, διότι:

• στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, άνδρας κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 0,38 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1 γραμμαρίου,

• στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, αλλοδαπός άνδρας κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,78 γραμμαρίων &

• στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, άνδρας κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 30/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.