«Βόμβα» από τη Μόσχα: Οι ΗΠΑ στρατολογούν Μεξικανούς και Κολομβιανούς εμπόρους ναρκωτικών από τις φυλακές για το μέτωπο στην Ουκρανία;

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε την Τρίτη η Μόσχα και αφορά στον ρόλο που παίζει η Ουάσινγκτον στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ο επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στρατολογούν Μεξικανούς και Κολομβιανούς εμπόρους ναρκωτικών από τις φυλακές, με στόχο να τους στείλουν στο μέτωπο.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι μετά την εκπαίδευσή τους, αναμένεται να φύγει για την ζώνη πυρός η πρώτη «φουρνιά» πολεμιστών το προσεχές καλοκαίρι. Η αποστολή θα απαρτίζεται αρχικά από μερικές εκατοντάδες Μεξικανών και Κολομβιανών βαρόνων της κοκαΐνης.

Το άρθρο «Βόμβα» από τη Μόσχα: Οι ΗΠΑ στρατολογούν Μεξικανούς και Κολομβιανούς εμπόρους ναρκωτικών από τις φυλακές για το μέτωπο στην Ουκρανία; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/04/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.