Βόμβα με υποψηφιότητα Σωκράτη Αλειφτήρα στις ευρωεκλογές η πλεύση ελευθερίας!!!!!

 

 

Βόμβα αποδεικνύεται να αποτελέσει  όπως φαίνεται η περίπτωση της υποψηφιότητας του Φαρσαλινού αγροτοσυνδικαλιστή κ. Σωκράτη Αλειφτήρα στις ευρωεκλογές με το κόμμα πλεύση ελευθερίας της κ. Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Αλειφτηρας φαίνεται να αποδέχθηκε την πρόταση της κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ  αξίζει να αναφέρουμε ότι δεχόταν πιέσεις και στις βουλευτικές εκλογές κάτι το οποίο απέφευγε.

Δυναμικός χαρακτήρας, αγωνιστής και πάντα με το δίκαιο χωρίς κομματικές παρωπιδες ο κ. Αλειφτηρας θα διεκδικήσει από ότι όλα δείχνουν μια θέση στην ευρωβουλή. Για τον αγροτικό κόσμο η εκλογή αλειφτηρα θα είναι κάτι το σημαντικό αφού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπείται στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην ουσία με άλλα λόγια θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στην πηγή των λήψεων των αποφάσεων ….

Μένουν λοιπόν οι τελικές αποφάσεις και οι…επίσημες ανακοινώσεις και για το εάν τελικά οι αγρότες θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα αποδείξουν ότι….. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ 

Η Πληροφορία αντλήθηκε από τον δημοσιογράφο Χρήστο Αθανασιάδη , γνώστη του αγροτικού ρεπορτάζ και πάντα κοντά στα προβλήματα .