Γάτα ή σκύλος; Το ζώο που είδες πρώτο “μαρτυράει” πολλά για σένα και την προσωπικότητά σου

Η προσωπικότητα σας υποδηλώνει το πρότυπο σκέψεων, τη λογική, τις κοινωνικές προσαρμογές και μια σειρά συμπεριφορικών χαρακτηριστικών που καθορίζουν τις αξίες και τις προσδοκίες ενός ατόμου.

Ο αγαπημένος μας ορισμός της προσωπικότητας είναι του Walter Mischel’s (1999), ο οποίος ορίζει: «Τα διακριτά πρότυπα συμπεριφοράς (συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων και των επιδράσεων, δηλαδή των συναισθημάτων και των ενεργειών) που χαρακτηρίζουν κάθε άτομο.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το πιο δημοφιλές τεστ δείκτη προσωπικότητας είναι το τεστ Myers-Briggs, η οποία χρησιμοποιεί ένα σύνολο απλών ερωτήσεων για να κατηγοριοποιήσει κάθε άνθρωπο σε 16 διαφορετικές ομάδες προσωπικότητας. Υπάρχουν και άλλα τεστ, μερικά πιο πολύπλοκα από τα άλλα.
Η γνώμη σας σχετικά με μια απλή εικόνα μπορεί να δώσει πλήρη γνώση του τύπου της προσωπικότητάς σας. Ορισμένες εικόνες μπορούν να έχουν μια ή περισσότερες εικόνες συγχωνευμένες με οπτική αρμονία. Τα μάτια συνήθως ανιχνεύουν μία εικόνα κάθε φορά. Μπορεί να δείτε πρώτα την πρώτη εικόνα ή μια βαθύτερη εικόνα. Το πρώτο πράγμα που βλέπετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας.

 

5 Differences Between Cat and Dog People
Είδατε πρώτα τις δύο γάτες ή το σκύλο;
Η παραπάνω εικόνα δείχνει δύο σενάρια. Δύο γάτες κεκλιμένες στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά με ένα σχήμα καρδιάς ανάμεσα τους και τις ουρές τους να ενώνονται στις άκρες.

Η συνολική εικόνα είναι ένα σκυλί με μακριά αυτιά
Εάν έχετε δει μια γάτα ή και τις δύο πρώτα, τότε είστε ένας κριτικός στοχαστής. Είστε ένα ανεξάρτητο άτομο με ένα μυαλό που προσαρμόζεται στην εργασία πολύ γρήγορα. Σας αρέσει να είστε μόνοι σας και απολαμβάνετε τον χρόνο αυτό. Αν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας, τότε θα είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι.

Είστε ένα σοβαρό πρόσωπο που παίρνει ακόμη και τα πιο απλά καθήκοντα ως μια σπουδαία υπόθεση. Είστε καινοτόμοι, δημιουργικοί και εργατικοί. Δύσκολα προβλήματα σας ενθουσιάζουν, και τα δύσκολα καθήκοντα είναι συνήθως κάτι εύκολο για σας.

Μπορεί οι άνθρωποι γύρω σας να σας θεωρούν ότι είστε πεισματάρηδες.

Αν είδατε πρώτα το σκυλί, τότε είστε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που θέλει να διασκεδάζει και να είναι στην παρέα ανθρώπων που έχουν σημασία για σας. Είστε εξωστρεφές άτομο που αγαπά να κοινωνικοποιείται και έχετε πολλούς φίλους. Οι άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν παρέα μαζί σας, διότι είναι ευχάριστο να είναι μαζί σας.

Μπορούν να συζητήσουν μαζί σας τα πιο ευαίσθητα και ενοχλητικά θέματα, επειδή ακόμα κι αν είστε εξωστρεφής, ξέρουν ότι ποτέ δεν μοιράζεστε τα μυστικά τους με κανέναν άλλο.

Είστε έξυπνοι και ταπεινοί, και οι άνθρωποι το εκτιμούν.

Το άρθρο Γάτα ή σκύλος; Το ζώο που είδες πρώτο “μαρτυράει” πολλά για σένα και την προσωπικότητά σου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/10/2023 ώρα 3:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.