Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο που θα αφήσω στα παιδιά μου

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, τις κόρες του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» κι αρχικά, ανέφερε για τις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου: «Με θλίβει αυτό και με θλίβει ακόμα περισσότεροι για τους ανθρώπους που τον χειροκροτούν και δεν βλέπουν ποιον και τι χειροκροτούν».

«Πιθανόν εντυπωσιάζονται από μία επιδερμική επίδειξη έργων που κάνει ο Μπέος, αλλά δεν βλέπουν ότι δεν έχει σημασία το να έχεις μία καλή γλαστρούλα έξω από το σπίτι σου, αλλά να κάνεις έργα υποδομής ή να αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά. Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν τους ενδιαφέρει η άποψή μας. Ψάχνω να βρω τις δικές μου ευθύνες και ποιες οι δυνατότητές μου. Όλοι έχουμε ευθύνη για τέτοια φαινόμενα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τις κόρες του, με τις οποίες όπως είπε, έχει μια πολύ καλή σχέση, σχεδόν φιλική.
«Μιλάμε, όπως μιλάω με φίλους μου. Βλέπουν και κρίνουν πράγματα. Αισθάνομαι ενοχή ως εκπρόσωπος μίας γενιάς, που δεν τους έδωσα ελπίδα για έναν κόσμο λίγο καλύτερο. Η μητέρα μου μου έδωσε έναν κόσμο λίγο καλύτερο, εγώ δεν αισθάνομαι περήφανος για αυτό που δίνω στα παιδιά μου», παραδέχτηκε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε και για το Milky Way, όπου θα συμμετάσχει. «Η τέχνη δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά ότι μπόρεσε να γίνει μία τέτοια σειρά, με κάνει να αισθάνομαι χαρά και αισιοδοξία. Είναι μια σειρά που αξίζει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», τόνισε.

Το άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο που θα αφήσω στα παιδιά μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/10/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.