Γιάννης Φέρτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Η επιθυμία της οικογένειας

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδικότερα, ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14 Απριλίου, σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε πως κηδεία του σημαντικού καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Να τονισθεί ότι, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη επιθυμεί να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, αντί στεφάνων.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών(ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη:
Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

Η ανάρτηση

Το άρθρο Γιάννης Φέρτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Η επιθυμία της οικογένειας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/04/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.