Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόβα κοστουμιού και οι λεπτομέρειες για τον γάμο

Στην πρόβα του γαμπριάτικου κοστουμιού του Γιώργου Αγγελόπουλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Ο πρώην νικητής του Survivor θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση σε λίγες ώρες από τώρα και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς.

Την εμφάνιση του Ντάνου έχει αναλάβει ο Νίκος Αποστολόπουλος, με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και καιρό και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Είμαστε σε τελική φάση, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Να φτάσουμε πρώτα ο Θεός σε εκείνη την ημέρα. Τον Νίκο Αποστολόπουλό τον εκτίμησα πρώτα σαν άνθρωπο. Τον γνώριζα από τα παιδικά μου χρόνια και πλέον τον θεωρώ φίλο. Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει γενικότερα τον χώρο της μόδας.

Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο για την ημέρα αυτή, έρχεται σε δεύτερη προτεραιότητα και σίγουρα επειδή στο μέρος μου ταλαιπωρούνται πολλοί άνθρωποι, καλύτερα ας μείνουμε στην επικαιρότητα. Σίγουρα είναι μια χαρούμενη μέρα για εμάς, γίνεται όμως κάτω από περίεργες συνθήκες. Ακούγοντας τι γίνεται γύρω μας, έτσι κι αλλιώς έχουμε μια στεναχώρια, κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Το νυφικό χτένισμα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα επιμεληθεί το χτένισμα της Δήμητρας Βαμβακούση στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Χάρηκα που η Δήμητρα ήθελε να τη χτενίσω, γιατί είναι μια γυναίκα που μου άρεσε. Δεν αποφασίζω μόνο εγώ για το τι θα της κάνω, είναι και η νύφη που πρέπει να αισθάνεται ωραία εκείνη την ημέρα. Ακόμα δεν έχουμε κάνει την πρόβα, αλλά δεν θα αποφασίσω μόνο εγώ, είναι και ο σχεδιαστής που έχει κατά πολύ τη γνώμη του. Οι Mi-Ro σχεδιάζουν και είναι και Φρέντυ Καλομπράτσος που θα κάνει το μακιγιάζ της», δήλωσε.

Το άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόβα κοστουμιού και οι λεπτομέρειες για τον γάμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/09/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.