Γιώργος Καραϊβάζ: Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου τоυ για τα τρία χρόνια από τη δоλоφоνία τоυ

Εχθές, 9 Απριλίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Πριν τρία χρόνια τέτοια ώρα γυρνούσες γεμάτος χαρά στο σπίτι μας. Τώρα σιωπή μια βουβή θλίψη καλύπτει τις ζωές μας. Έξω ο ήλιος καεί εδώ όμως η ψύχρα σκεπάζει τη ψυχή μου.

Μακάρι να ξυπνούσα από τον εφιάλτη και να άκουγα το περπάτημα σου έξω από την πόρτα μας να άκουγα τον ήχο του κλειδιού στη κλειδαριά, να γύρναγα το κεφάλι μου και να σ’ έβλεπα και να σου έλεγα “ήρθες Γιωργούκο μου; πως πέρασες; Ε τα ίδια, εσύ νανάκι μου;”.

Αντί αυτού ετοιμάζομαι να πάω στο σημείο να κάνουμε την επιμνημόσυνη δέηση των τριών χρόνων της απώλειάς σου. Να είσαι στο φως να πετάς ελεύθερος, να μας προστατεύεις. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ και “ράγισε” καρδιές.

Η ανάρτησή της

Το άρθρο Γιώργος Καραϊβάζ: Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου τоυ για τα τρία χρόνια από τη δоλоφоνία τоυ εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/04/2024 ώρα 12:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.