Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισπίκη

Με ένα στόρι της στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να ενημερώσει τους ακολούθους της για την πορεία της υγείας του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη. “Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό”, αναφέρει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή στο βίντεό της, εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα διαρκώς στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και η τραγουδίστρια τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, αφού υπέστη διπλό έμφραγμα.

“Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα. Τέλος καλό, όλα καλά”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο βίντεό της, με την ανησυχία της να είναι πρόδηλη.

 

 

Το άρθρο Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισπίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.