Δήλωση βόμβα από τη σύζυγο του Ναβάλνι:” Ο άντρας μου δηλητηριάστηκε με Νόβιτσοκ”

Ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με Νόβιτσοκ. Αυτό υποστηρίζει σε δήλωσή της που έκανε πριν από λίγο η σύζυγος του πολιτικού αντιπάλου του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος πέθανε σε φυλακές στον Αρκτικό Κύκλο με τις ρωσικές αρχές να υποστηρίζουν ότι έχασε τις αισθήσεις του μετά από περίπατο και στη συνέχεια εξέπνευσε.

Σε βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι κρύβει τη σορό του γιατί περιμένουν να εξαφανιστούν τα ίχνη από το νευροπαραλυτικό αέριο Νόβιτσοκ με το οποίο τον δηλητηρίασαν. Είπε ακόμα ότι θα κατονομάσει όλους όσοι τον δολοφόνησαν και τον λόγο για τον οποίο το έκαναν αυτό.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου δηλητηριάστηκε με Νόβιτσοκ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δολοφόνησε τον σύζυγό μου».

Η δήλωση αυτή έγινε ενώ οι ρωσικές αρχές αρνούνται να παραδώσουν τη σορό του Αλεξέι Ναβάλνι στη μητέρα του η οποία μαζί με τους δικηγόρους του πήγαν στο νεκροτομείο όπου υποτίθεται ότι φυλασσόταν και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς.

Νωρίτερα είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει τις ρωσικές αρχές να φυγαδεύουν μέσα στη νύχτα τη σορό από τις φυλακές όπου πέθανε ο Ναβάλνι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το άρθρο Δήλωση βόμβα από τη σύζυγο του Ναβάλνι:” Ο άντρας μου δηλητηριάστηκε με Νόβιτσοκ” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/02/2024 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.