Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι γονείς μου με είχαν διώξει από το σπίτι, επειδή δεν είχα περάσει στην Ιατρική

«Δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό, ενώ οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός» αναφέρει

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις σπουδές της, αλλά και την αυστηρότητα των γονιών της κατά τα εφηβικά της χρόνια.

Η επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» και αρχικά, αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γονείς της, όταν πέρασε στο Χημικό.

«Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν “κρίμα” για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5. Δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό, ενώ οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός. Μάλιστα, με έδιωξαν από το σπίτι, επειδή πέρασα στο Χημικό Αθηνών», είπε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου είναι από το Ναύπλιο. Έπρεπε τη Χημεία λοιπόν, να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών για να τους αποδείξω την αξία μου, να την κάνω δική μου δηλαδή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, σημείωσε για τη δουλειά της: «Είμαι πολύ ψώνιο στη δουλειά μου. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες, δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω».

Το άρθρο Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι γονείς μου με είχαν διώξει από το σπίτι, επειδή δεν είχα περάσει στην Ιατρική εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/08/2023 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.