Δήμος Αθηναίων: Σε Β’ γύρο ο Κώστας Μπακογιάννης – Νικητής Α’ γύρου η αποχή με 70%!

Μεγάλο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά χωρίς να εξασφαλίζει την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο, δείχνουν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, με την αποχή να κυμαίνεται σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα κοντά στο 70%.

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων δείχνουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται μεν πρώτος και έχει διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο, αλλά δεν καταφέρνει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

Πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Χάρη Δούκα (υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ), σε δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή.

Με την ενσωμάτωση πάνω από το 50%, ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος με ποσοστό της τάξης του 41,32%, ενώ δεύτερος- και αυτό έχει τη σημασία του- έρχεται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χάρης Δουκας με 14,16% και τάσεις ανόδου.

Τρίτος και πολύ κοντά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης με 13,40%. Ψηλά είναι και ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, με επίσης λίγο πάνω από 12%, ενώ ακολουθεί η Ηλίας Κασιδιάρης με σχεδόν 8,42%.

Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σύμφωνα με την Singular Logic που κάνει την καταμέτρηση για το υπουργείο Εσωτερικών:

Το άρθρο Δήμος Αθηναίων: Σε Β’ γύρο ο Κώστας Μπακογιάννης – Νικητής Α’ γύρου η αποχή με 70%! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.