Δείτε, πως προετοιμάζονται για τις επιθέσεις τους οι χοίλιγκανς των Bad Blue Boys της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Αποκλειστικά καρέ από την κλειστή ομάδα των σκληροπυρηνικών οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Telegram, τους νεοναζί Bad Blue Boys, το τάγμα εφόδου που σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, έφερε στο φως ο Alpha.

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν και δείχνουν τη στρατιωτική εκπαίδευση του τάγματος, ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι οι χούλιγκαν που ήρθαν στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα παιδαρέλια, αλλά «επίλεκτα» μέλη, όπως φάνηκε και από όλον τον τρόπο δράσης τους και τις κινήσεις τους κατά την εισβολή τους στη χώρα μας.

Οι Κροάτες νεοναζιστές «οπαδοί» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν μάλιστα το παρατσούκλι «εξολοθρευτές», ενώ φορούν πάντα μαύρα.

Η εκπαίδευσή τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει κάμψεις και πυγμαχία με πλήρη εξάρτηση, γάντια του μποξ και προστατευτικά μασελάκια (σαν κι αυτά που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. σε αρκετούς εκ των συλληφθέντων).

Στις αναρτήσεις τους, εκτός από εικόνες της εκπαίδευσής τους και οδηγίες… συντονισμού, δεν κρύβουν καθόλου τον προσανατολισμό τους, καθώς χθες και σήμερα ανήρτησαν τη φωτογραφία του Ρούντολφ Ες. Χωρίς άλλο σχόλιο…

Το άρθρο Δείτε, πως προετοιμάζονται για τις επιθέσεις τους οι χοίλιγκανς των Bad Blue Boys της Ντιναμό Ζάγκρεμπ! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/08/2023 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.