Δεν κρατιέται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Γνώρισε την Τζόρτζια Σιακαβάρα στον γιο του, Θάνο Πλεύρη!

Μετά τις φωτογραφίες χέρι χέρι με τη σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε επί του θέματος στην κάμερα του «T-live»

Ο 83χρονος νομικός, συγγραφέας και πολιτικός διανύει μία ευτυχή περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει δεσμό με την 49χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε έναν φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο, με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα και μία κλασική παιδεία».

Τις ιδεολογικές του απόψεις που έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη, ωστόσο, τις κρατά μακριά από την Τζόρτζια Σιακαβάρα. «Τα ιδεολογικά δεν τα συζητάμε. Έχουμε αφήσει το παρελθόν στην άκρη και ασχολούμαστε με το παρόν και το μέλλον. Είναι μία σχέση η οποία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Πάντως δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μία διακοπή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όπως αποκάλυψε ο 83χρονος, ο γιος του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, έχει γνωρίσει την Τζόρτζια Σιακαβάρη. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δε ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Το άρθρο Δεν κρατιέται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Γνώρισε την Τζόρτζια Σιακαβάρα στον γιο του, Θάνο Πλεύρη! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.