Δεν το βάζουν κάτω οι αγρότες: Παραμένουν και ενισχύουν τα μπλόκα και αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις!

Να παραμείνουν στις θέσεις τους αποφάσισαν οι αγρότες της Λάρισας στον Πλατύκαμπο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μετά το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Συσκέψεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων πραγματοποιούνται και στα μπλόκα άλλων περιοχών. Οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για την αναθεώρηση της νέα ΚΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί και πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, αναφέρθηκε στην κινητοποίηση της Αθήνας, που όπως είπε άφησε θετικό αποτύπωμα σε όλους τους πολίτες της χώρας. Επισήμανε δε την ανάγκη ο αγώνας των αγροτών να ενισχυθεί με νέες δράσεις.

Δείτε σχετικό βίντεο

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, ανέφερε ότι το μπλόκο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα ενισχυθεί και με νέα τρακτέρ.

Το άρθρο Δεν το βάζουν κάτω οι αγρότες: Παραμένουν και ενισχύουν τα μπλόκα και αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.