Ειδήσεις

Δηλητηρίασαν τον Νικολάι Πατρούσεφ, πρώην αρχηγό της «KGB» του Πούτιν

Δηλητηρίασαν τον Νικολάι Πατρούσεφ, πρώην αρχηγό της «KGB» του Πούτιν
Μέσω δέρματος πέρασε το δηλητήριο. Τι αναφέρει η ιατρική αναφορά για τον συνεργάτη του Πούτιν.

Τον 71χρονο Νικολάι Πατρούσεφ, γραμματέα του συμβουλίου ασφαλείας του Κρεμλίνου και πρώην επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας FSΒ, προσπάθησαν να δολοφονήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο και φάνηκε πως τον είχαν δηλητηριάσει.

Εσωτερική πληροφόρηση από από πρώην αξιωματούχο του Κρεμλίνου αναφέρει επίσης ότι ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αποκάλυψαν ότι ο Πατρούσεφ είχε προσβληθεί από ένα «συνθετικό δηλητήριο», αλλά τελικά επέζησε από την απόπειρα κατά της ζωής του.

Από την πλευρά της η Daily Mail υπογραμμίζει πως ο πρώην επικεφαλής της FSB είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο Ρώσος πρόεδρος παραδίδει την εξουσία όταν απουσιάζει, ενώ είναι εκ των βασικών υποστηρικτών του πολέμου στην Ουκρανία.

Σημειώνεται πως ο Πούτιν ενημερώθηκε αφού ο συνεργάτης του διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Πατρούσεφ «σώθηκε από την έγκαιρη ιατρική φροντίδα και, πιθανώς, από την όχι υψηλή συγκέντρωση της δηλητηριώδους ουσίας που εισήλθε στο σώμα του μέσω του δέρματος».

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/07/2022 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button