Δημήτρης Κόκοτας: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα..«Μακάρι να ήταν μόνο καρδιολογικό το πρόβλημα»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, για 15η μέρα και η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας του «συμπληρώνεται σήμερα 15η μέρα, αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος.

Δεν είναι κάτι που θα φανεί, μια θεαματική βελτίωση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό.

Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα νοσοκομειακά μικρόβια, όταν ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Οι γιατροί προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να τον αποσωληνώσουν και να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ. Η αγωνία των γιατρών είναι να μην υπάρξει νευρολογική βλάβη».

Αγωνία των γιατρών να μην έχει ο Δημήτρης Κόκοτας νευρολογική βλάβη

Το άρθρο Δημήτρης Κόκοτας: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα..«Μακάρι να ήταν μόνο καρδιολογικό το πρόβλημα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/04/2024 ώρα 6:07 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.