Δημ. Κουρέτας: Περιφέρεια και Υπ. Υποδομών να συνεχίσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στις πληγείσες περιοχές

Δημ. Κουρέτας: Περιφέρεια και Υπ. Υποδομών να συνεχίσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στις πληγείσες περιοχές

Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως πριν λίγο, με προφορική εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού μετά τις πλημμύρες ανέλαβαν εθελοντικά εργασίες διάφορες εταιρείες.

Οι εργασίες αυτές συνεχίστηκαν μέχρι τη Δευτέρα 16/10. Μία ημέρα πριν τις εκλογές, στις 14/10, με αριθμό φύλλου ΦΕΚ 166, την αρμοδιότητα για όλα τα έργα που προανέφερα την παίρνει το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Ο κ. Αγοραστός έδωσε προφορική εντολή, τη Δευτέρα 16/10, να σταματήσουν οι εργασίες διότι προφανώς είχε τους δικούς του λόγους. Η λογική λέει ότι εφόσον κάποιος εργολάβος δουλεύει εθελοντικά τόσο καιρό κάτι περιέργο συνέβη στις 16/10 για να δώσει ο Περιφερειάρχης τέτοια εντολή. Τον καλώ λοιπόν τώρα με αυτή την ανακοίνωση, όπως και τον  Υπουργό Υποδομών, να κάνουν ό,τι είναι αρμοδίως δυνατόν για να συνεχιστούν τα έργα χωρίς να υπάρχει καμία διακοπή μέχρι να αναλάβουν οι επίσημοι εργολάβοι από το Υπουργείο και να φροντίσουν να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που έδωσαν στους εργολάβους μέχρι τη Δευτέρα 16/10.

Δημήτρης Κουρέτας

Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/10/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.