Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας σχετικά με ψήφισμα του Π.Σ. Θεσσαλίας για τη μη μετεγκατάσταση της ΤΑΞΑΣ

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας σχετικά με ψήφισμα του Π.Σ. Θεσσαλίας για τη μη μετεγκατάσταση της ΤΑΞΑΣ

Επειδή στα ΜΜΕ εμφανίστηκε ως ομόφωνη η έγκριση ψηφίσματος απο το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, σχετικά με την μη μετεγκατάσταση της πλημμυρισμένης ΤΑΞΑΣ απο το Στεφανοβίκειο, διευκρινίζουμε ότι το συγκεκριμένο ψήφισμα εγκρίθηκε απο τις παρατάξεις του περιφερειάρχη κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), του κ. Αγοραστού (Ν.Δ) και της κ. Τζανακούλη (προερχόμενης επίσης απο Ν.Δ), αλλά όχι απο την Λαική Συσπείρωση.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, απείχαν απο την ψηφοφορία για το συγκεκριμένο ψήφισμα, γιατί η περιφερειακή αρχή του κ. Κουρέτα, μαζί με τις παρατάξεις του κ. Αγοραστού και της κ. Τζανακούλη, αρνήθηκαν πεισματικά την πρόταση της Λαικής Συσπείρωσης, να ξεκαθαρίζεται στο ψήφισμα ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ενάντια στην παραχώρησή της ΤΑΞΑΣ στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, μιας και αυτή έχει ενταχθεί εδώ και καιρό στους δολοφονικούς πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, με την εγκατάσταση εκεί πολεμικών ελικοπτέρων και στρατιωτικών δυνάμεών τους, που επιχειρούσαν πριν την πλημμύρα, απο τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Μεσόγειο.

Επομένως η υποτιθέμενη ομοφωνία αφορά τις τρείς παρατάξεις (Κουρέτα, Αγοραστού, Τζανακούλη) και όχι το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αλλωστε λίγο αργότερα στην επερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης, με την στάση τους, όλες αυτές οι παρατάξεις έδειξαν ότι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της λειτουργίας των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στην Λάρισα, το Στεφανοβίκειο, το Βόλο και σε όλη τη χώρα, καθώς και της συμμετοχής της στις πολεμικές επιχειρήσεις των Αμερικανονατοικών στην Ερυθρά Θάλασσα.

1/4/2024

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/04/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.