Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Κατάθεση “κλειδί” σερβιτόρας για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Κατάθεση "κλειδί" σερβιτόρας για τη δολοφονία του 31χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων με 30 πρόσωπα-κλειδιά.

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες είναι άτομα που έχουν απασχολήσει με υποθέσεις ναρκωτικών και αρχαιοκαπηλίας. Όμως μέσα σε αυτά τα άτομα, ξεχωρίζει και ένα γυναικείο όνομα.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Ποιο ήταν το μεγάλο άγχος του Μπάμπη – Τι αποκαλύπτει στενός του φίλος

Πρόκειται για σερβιτόρα που εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στο Μεσολόγγι. Μιας πολύ όμορφης νεαρής γυναίκας, η οποία είχε αρκετά στενή σχέση με την παρέα των κυνηγών, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν τόσο ο Μπάμπης Κούτσικος, όσο και ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του και είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Κατάθεση “κλειδί” σερβιτόρας

«Το Μεσολόγγι είναι μία μικρή πόλη και οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος έχει κι άλλους γνωστούς και φίλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συνέπραξαν στον φόνο.

Αντλήσαμε διάφορες πληροφορίες και μας οδήγησαν σ’ ένα μπαρ που κράχτης ήταν μία… ομορφούλα σερβιτόρα.

Εκεί, λοιπόν, σύχναζαν πολλοί φίλοι και γνωστοί του κατηγορούμενου κρεοπώλη, αλλά και ο ίδιος ο κρεοπώλης.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι σε αυτό τον χώρο συχνάζουν άτομα που επιδίδονται στο “σπορ” της χρυσοθηρίας και της αρχαιοκαπηλίας», είχε αναφέρει πριν από μερικές εβδομάδες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Και αν αρχικά δεν υπήρχε κάτι μεμπτό για την… ομορφούλα σερβιτόρα, φαίνεται πως η Εισαγγελέας έχει εντοπίσει σημεία τα οποία η εν λόγω κυρία θα πρέπει να εξηγήσει όταν θα κληθεί για κατάθεση.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων, τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία, αλλά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν εξάλλου στην Realnews ότι η «υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, όχι μόνο δεν έχει βαλτώσει, αλλά αντίθετα το έργο της ανακρίτριας προχωρά με επιμέλεια και ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και πληροφοριών, ώστε να μην υπάρξει σκοτεινό σημείο στην υπόθεση».

Το άρθρο Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Κατάθεση “κλειδί” σερβιτόρας για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.