Δύο συλλήψεις ανδρών στη Λάρισα που είχαν …ροπή στη διάρρηξη οχημάτων

Δύο συλλήψεις ανδρών στη Λάρισα που είχαν ...ροπή στη διάρρηξη οχημάτων

Συνελήφθησαν, το πρωί της Κυριακής (21/4) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές το βράδυ έως χθες το πρωί, αφαίρεσαν από δύο αυτοκίνητα, συνολικά, εκκλησιαστικά είδη, διάφορα αντικείμενα (κλειδιά κ.α.), ένα κράνος και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα και από τρίτο όχημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, προκαλώντας φθορές στην οροφή του.

Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε περαιτέρω, χθες το πρωί, ο ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο από οδό της πόλης, σπάζοντας τον μηχανισμό του καθίσματος, ενώ προκάλεσε πυρκαγιά, με εύφλεκτο υγρό, σε υδραυλικό σύστημα ανελκυστήρα υπόγειου χώρου υπό ανέγερση οικοδομής.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/04/2024 ώρα 12:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.