Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά…»

Νόρα Βαλσάμη

Στη Σύρο, απομονωμένη, ζει τα τελευταία χρόνια η Νόρα Βαρσάμη, η οποία ζει το προσωπικό της δράμα, σύμφωνα με την εκπομπή Επί τόπου.

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου παραλίγο να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι στη Ραφήνα, καθώς αυτό βγήκε στον πλειστηριασμό, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν διακανονισμό και να το κρατήσουν στην ιδιοκτησία τους.

Ωστόσο το ζευγάρι, παράλληλα ζούσε στη Σύρο και προσπαθούσε να χτίσει εκεί μια νέα ζωή. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους καθώς η υγεία του Ερρίκου Ανδρέου άρχισε να επιδεινώνεται, καθώς στα καρδιακά προβλήματα που είχε, προσθέτονταν νέα.

Τους τελευταίους μήνες της ζωής τους, του πέρασαν σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, με τη Νόρα Βαλσάμη να είναι διαρκώς στο πλευρό του.

Στις 21 Ιανουαρίου του 2023 εκείνος φεύγει από τη ζωή, με την ηθοποιό να έχει να διανύσει μόνη της πλέον τον Γολγοθά, καθώς και το σπίτι στη Ραφήνα συνεχίζει να απειλείται και η υγεία της δεν είναι καλά.

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά…»

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στην εκπομπή Επί τόπου.

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο…», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Εντάξει το σπίτι. Έχω ακόμα τη μέση μου».

«Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν», ξεκαθάρισε.

«Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ», αποκάλυψε.

Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/03/2024 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.