Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Αία Μανθόπουλο: Νοσηλεύεται στην Εντατική με βαρύ εγκεφαλικό!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Αίαντα Μανθόπουλο να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ο γνωστός ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, ο σύντροφός της δεν είχε έως τότε κάποιο πρόβλημα, ούτε εμφάνισε κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

“Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Ο ίδιος είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει. Τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω” είπε χαρακτηριστικά η κα. Σταμοπούλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια και ο Αίας Μανθόπουλος, που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ασχολείται με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, όπως “το καρέ της ντάμας” και “δύο ξένοι”.

Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Αία Μανθόπουλο: Νοσηλεύεται στην Εντατική με βαρύ εγκεφαλικό! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.