Ειδήσεις

Εκτός «γραμμής» και ο Κυρανάκης: Ενοχλούμαστε από την αποφυλάκιση Λιγνάδη – Η απόφαση πλήγωσε την κοινωνία

Εκτός «γραμμής» και ο Κυρανάκης: Ενοχλούμαστε από την αποφυλάκιση Λιγνάδη – Η απόφαση πλήγωσε την κοινωνία
Μετά τον Στέλιο Πέτσα, άλλος ένας βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ενοχλημένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Σε γραμμή… Πέτσα κινήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφορικά με την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης έμεινε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης και επισήμανε ότι η απόφαση μεγαλώνει το χάσμα εμπιστοσύνης μεταξύ της κοινωνίας και της δικαιοσύνης.

«Προφανώς και όλοι ενοχλούμαστε με την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για 2 βιασμούς. Όλο αυτό έχει πληγώσει την κοινωνία και μεγαλώνει το χάσμα εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και Δικαιοσύνης. Αυτό το χάσμα ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλώσει», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και στη συνέχεια σημείωσε: «Δηλαδή σήμερα, αν μας βλέπει ένας δικαστής, ας πούμε, και ακούει ότι τα δικαστήρια αφήνουν ελεύθερους, τους βιαστές, τέτοιων εγκλημάτων και τέτοιων θυμάτων, ανηλίκων μάλιστα, μπορεί να νομίζει, μπορεί και εγώ να αφεθώ ελεύθερος, αν έχω ένα καλό δικηγόρο».

{https://www.youtube.com/watch?v=_Ag4uAQSgu4&t=377s&ab_channel=KontraChannel}

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/07/2022 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button