Ελεύθερος ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη αθλήτριά του!

Αέρα ελευθερίας πνέει από σήμερα ο 39χρονος προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του.

Ο προπονητής μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της γειτονιάς, απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του είχε απαγγελθεί, μεταξύ άλλων, κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανήλικου σε γενετήσιες πράξεις (από γυμναστή) και βιασμό (τελεσμένο και σε απόπειρα), πράξεις τις οποίες ο 39χρονος αρνήθηκε. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να έκανε λόγο για παρεξήγηση και ψευδή καταγγελία.

Η υπόθεση είχε δει τον περυσινό Νοέμβριο το φως της δημοσιότητας, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, περιγράφοντας πράξεις που τελέστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022, όταν η κόρη τους ήταν 15 και 16 ετών.

Σε συνέχεια της μήνυσης – και αφού ο καταγγελλόμενος προπονητής απομακρύνθηκε από το σύλλογο όπου εργαζόταν – διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα και τα ευρήματά της αξιολογήθηκαν από εισαγγελέα που παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα.

Το άρθρο Ελεύθερος ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη αθλήτριά του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/11/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.