Εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης: Τι υποστηρίζει για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για φοροδιαφυγή;

Πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη υπήρξε σήμερα, λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα της Espresso που τον κατονόμαζε ως τον influencer που φοροδιέφευγε συστηματικά και πιάστηκε στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ, έχοντας μάλιστα προχωρήσει -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- σε ρύθμιση οφειλών.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία και παρουσιαστή μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δίνοντας εξηγήσεις για το τι συνέβη και για ποιον λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο.

“Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο” δήλωσαν στον Alpha.

“Το πρόστιμο αφορούσε σε ένα έγγραφο που δεν είχε κατατεθεί στα βιβλία της εταιρείας παραγωγής” πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Στην ίδια εκπομπή έκανε μία λιτή δήλωση και η Μαρίνα Βερνίκου, κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, λέγοντας ότι δεν ισχύουν τα περί φοροδιαφυγής.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η εφημερίδα Espresso υποστήριξε ότι ο influencer που δήλωσε ο διοικητής ΑΑΔΕ ότι φοροδιαφεύγει, είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “φωτιά”, τα τελευταία τρία χρόνια ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής φέρεται να μην δήλωνε τα χρήματα που έπαιρνε από εταιρείες για την πώληση ή την προώθηση διαφημιστικών προϊόντων στον λογαριασμό του στο instagram που διαθέτει πάνω από 950.000 followers.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Σάκης Τανιμανίδης, που χρεώνει από 5.000 έως 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση, φέρεται να έσπευσε να κάνει ρύθμιση οφειλών στην εφορία, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και για τη δραστηριότητά του πριν το 2020.

Το άρθρο Εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης: Τι υποστηρίζει για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για φοροδιαφυγή; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/11/2023 ώρα 12:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.