Επίθεση σε σχολείο στην Κυψέλη: Βαριά τραυματισμένοι στο κρανίο και στην κοιλιά νοσηλεύονται μαθητής και διευθυντής του γυμνασίου

Φαίνεται πως ο 17χρονος μαθητής και ο 60χρονος διευθυντής του 41ου γυμνασίου στην Κυψέλη της Αθήνας έχουν την τύχη με τους με την ατυχία τους, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή τους δεν απειλείται από τα χτυπήματα που δέχτηκαν από τον δράστη που εισέβαλε στο σχολείο την Τρίτη (26/3/24) και τους επιτέθηκε με μαχαίρι και σφυρί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα στο κρανίο, τον κορμό και την κοιλιά μετά την επίθεση.

Εργαστηριακοί και απεικονιστικοί έλεγχοι διενεργούνται στα θύματα της επίθεσης, ενώ η ζωή τους δεν βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο.

Ο διευθυντής της Γ’ χειρουργικής στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», κ. Ανδρέας Ζεβλάς, επιβεβαιώνει πως η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών είναι σταθερή, αναφέροντας ότι ο διευθυντής του σχολείου έχει ένα τραύμα στην αριστερή πλάγια κοιλιακή χώρα.

Παράλληλα, εκφράζει την ανάγκη για προσοχή, καθώς ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, και υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα της προσεκτικής παρακολούθησης των κακώσεων κατά τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση.

Αναφορικά με το θύμα από τη Νιγηρία, ο κ. Ζεβλάς αναφέρει ότι παρουσιάζει θλαστικό χτύπημα στο κεφάλι, αλλά παραμένει σταθερός, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η πλήρης ανάρρωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, ένας 19χρονος, επιτέθηκε πρώτα στον μαθητή με ένα σφυρί στο κεφάλι και στη συνέχεια, όταν ο διευθυντής προσπάθησε να τους χωρίσει, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Το άρθρο Επίθεση σε σχολείο στην Κυψέλη: Βαριά τραυματισμένοι στο κρανίο και στην κοιλιά νοσηλεύονται μαθητής και διευθυντής του γυμνασίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.