Επεισοδιακός χωρισμός για Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι: Τον αφήνει μόνο με τα δώρα που του πήρε – Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι αποφάσισαν να διαλύσουν τον γάμο τους, μετά από 14 μήνες, με την ποπ σταρ να φέρεται να είναι εκείνη που απάτησε τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, φρόντισε πριν τον γάμο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διαφυλάξει την περιουσία της, σε περίπτωση χωρισμού.

Συγκεκριμένα, υπέγραψε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα περιουσιακά της στοιχεία, τόσο αυτά που είχε πριν, όσο και αυτά που απέκτησε μετά τον γάμο της.

Πηγές από το περιβάλλον της μίλησαν στο ΤΜΖ και ανέφεραν πως με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο, ο Σαμ Ασγκάρι δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τα μόνα που μπορεί να κρατήσει μετά το διαζύγιό τους, είναι τα δώρα που του είχε κάνει η τραγουδίστρια, καθώς και τα αυτοκίνητα που είχε αγοράσει.

Επιπλέον, οι απειλές του εναντίον της Σπίαρς ότι θα δημοσιοποιήσει τα «μυστικά» της δεν ευσταθούν, αφού στο συμβόλαιο υπάρχει μια «εκτεταμένη ρήτρα εμπιστευτικότητας» που του απαγορεύει να μιλήσει για τη σχέση τους.

Προκειμένου να τελειώσει η ιστορία τους αναίμακτα ωστόσο, η νομική ομάδα της Σπίαρς πρότεινε στην τραγουδίστρια να του γράψει μία επιταγή αρκετών χιλιάδων δολαρίων, προκειμένου να μη χρειαστεί να καταλήξουν στη δικαστική αίθουσα.

Το άρθρο Επεισοδιακός χωρισμός για Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι: Τον αφήνει μόνο με τα δώρα που του πήρε – Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/08/2023 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.