Επεισόδια μετά τις πορείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα! – Κλειστή η Ούλωφ Πάλμε

Σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, μετά τις πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τα επεισόδια άρχισαν λίγο πριν τις 20.00 στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το tempo24 η ένταση ξεκίνησε μετά από ρίψεις μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με το pelop.gr τα χημικά και οι κρότου – λάμψεις που έριξαν οι αστυνομικοί, έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Όμως αντίστοιχες εικόνες καταγράφηκαν και στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των πορειών για την 50η Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Πέτρες, μολότοφ και αντικείμενα δέχθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι «απάντησαν» με χημικά.

Στη συμβολή των οδών Εγνατία με Εθνικής Αμύνης στήθηκε φραγμός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εμποδίσει τα άτομα που συμμετείχαν στις πορείες να κατευθυνθούν προς το ΑΠΘ. Αυτό φαίνεται πως «άναψε» τα αίματα ακόμη περισσότερο…

Ένταση μετά την πορεία της Αθήνας

Στις 20.30 μία ομάδα 40 ατόμων έστησε οδοφράγματα επί της Ούλοφ Πάλμε, μπροστά από τις φοιτητικές εστίες. Οι αστυνομικοί είναι σε στάση αναμονής…

Το άρθρο Επεισόδια μετά τις πορείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα! – Κλειστή η Ούλωφ Πάλμε εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/11/2023 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.