Επεισόδια τώρα με φοιτητές που διαμαρτύρονται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Στο σημείο δυνάμεις της ΥΜΕΤ – Τραυματίστηκε φοιτητής!

Επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου διαμαρτύρονται φοιτητές.

Ομάδα περίπου 15 φοιτητών έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της ίδρυσης των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες, τους φρουρούς, την αστυνομία, ακόμα και τους δημοσιογράφους, μία ομάδα φοιτητών βρέθηκε ξαφνικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, διαμαρτυρόμενη για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια.

Μόλις τους αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί, τους εμπόδισαν αμέσως και τους ώθησαν προς τα πίσω, ενώ δεν τους επέτρεψαν-όπως ήθελαν- να απλώσουν ένα πανό, με την εναντίωσή τους στο νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια.

Αστυνομικοί τους έσπρωξαν πίσω, με τους φοιτητές να φωνάζουν “τι κάνεις;” και να μην προκαλούν σε μία περίπτωση, όπως φάνηκε μέσα από τα πλάνα που μετέδωσε το Mega.

Δεν επεδίωκαν κάποια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά ήθελαν σε μία ίσως συμβολική κίνηση να απλώσουν το πανό τους, το οποίο οι Αστυνομικοί ήθελαν να τους αρπάξουν.

Δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των ΥΜΕΤ ενίσχυσαν τους υπόλοιπους και ξεκίνησαν να σπρώχνουν τους φοιτητές με τις ασπίδες τους. Η ομάδα των φοιτητών πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο και άπλωσε για λίγο το πανό τους.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες τραυματίστηκε ένας φοιτητής.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Ηρώδου Αττικού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και δυνάμεις της ΥΜΕΤ.

Το άρθρο Επεισόδια τώρα με φοιτητές που διαμαρτύρονται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Στο σημείο δυνάμεις της ΥΜΕΤ – Τραυματίστηκε φοιτητής! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/02/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.