Επεισόδιο στη Βουλή με πατέρα θύματος των Τεμπών και τον Μαρκόπουλο

Έχασε το παιδί του στο έγκλημα των Τεμπών και εδώ και έναν χρόνο παρακολουθεί την απόπειρα συγκάλυψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έβγαλε πόρισμα για ανθρώπινο λάθος… από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας.

Και αφού παρακολούθησε την Εξεταστική Επιτροπή-«παρωδία» με τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρκόπουλο να μην καλεί ούτε έναν από τους σημαντικούς και κρίσιμους μάρτυρες που μίλησαν με στοιχεία για κυβερνητικές ευθύνες, τον άκουσε σήμερα να μιλάει για… δολοφονία χαρακτήρα.

Αγανακτισμένος ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε ειρωνικά τον Μακρόπουλο την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, όπως αναφέρει το Documento.

Μάλιστα, η αντίδρασή προκάλεσε την παρέμβαση της φρουράς η οποία του ζήτησε να πάψει και να καθίσει στη θέση του, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Το άρθρο Επεισόδιο στη Βουλή με πατέρα θύματος των Τεμπών και τον Μαρκόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/03/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.