Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Να ξέρεις ότι έχεις τελειώσει!»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε με σκληρά λόγια στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ειδικότερα, ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη επιτέθηκε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντάς του ότι αυτή τη φορά «έχει τελειώσει».

«Έι Νετανιάχου, αυτές είναι οι καλές σου μέρες. Αυτές οι μητέρες μυρίζουν τα πτώματα αυτών των μωρών που έχουν πεθάνει και τα πηγαίνουν στον τάφο. Ο οίκτος τους δεν θα σε αποκαταστήσει. Νετανιάχου, να ξέρεις ότι έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει. Τα βάσανα των καταπιεσμένων θα φτάσουν στο τέλος τους… Θα φύγει!», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ερντογάν

Το άρθρο Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Να ξέρεις ότι έχεις τελειώσει!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/11/2023 ώρα 12:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.