Ερντογάν: Το Ισραήλ δοκιμάζει την υπομονή μας – Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Νέα ολομέτωπη επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας το ότι διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τα οποία έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσει.

Ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι οι φασιστικές του ενέργειες αμφισβητούν πλέον την νομιμοποίηση του. Ενώ μιλώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ανέφερε ότι το Ισραήλ δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας με τις πυρηνικές απειλές του.

«Αυτοί που σφετερίστηκαν βίαια τη γη όπου ο παλαιστινιακός λαός ζει για χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να οικοδομήσουν ένα κράτος που υπάρχει μόνο 75 χρόνια και του οποίου η νομιμότητα έχει αμφισβητηθεί με τον δικό τους φασισμό. Δεν είναι αρκετό. Δοκιμάζουν την υπομονή μας με απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων, με την αυταπάτη μιας γης της επαγγελίας που περιλαμβάνει το έδαφος της χώρας μας. Φυσικά, θα λογοδοτήσουν για τις χαμένες ζωές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, από αγέννητα μωρά και αθώα παιδιά, μέχρι καταπιεσμένες γυναίκες και άνδρες».

Παράλληλα, ο Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε και στην Ε.Ε στον απόηχο της αρνητικής έκθεσης της Κομισιόν για την Τουρκία, κατηγορώντας για την εχθρική συμπεριφορά και στρατηγική στρέβλωση, προσθέτοντας ωστόσο ότι ”η Ε.Ε θα χτυπήσει ξανά την πόρτα της Τουρκίας.”

Το άρθρο Ερντογάν: Το Ισραήλ δοκιμάζει την υπομονή μας – Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/11/2023 ώρα 3:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.