Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Άρειο Πάγο: Πήρε κάποιον στο… κυνήγι και φώναζε “πιάστε τον, φεύγει”

Για 9 Ιανουαρίου 2024 αναβλήθηκε από τον Άρειο Πάγο η υπόθεση αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου συννόμου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, 15 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ επικράτησε ένταση στη δικαστική αίθουσα.

Αμέσως μετά την απόφαση για την αναβολή της δίκης, επικράτησε ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας.

Ειδικότερα, για “μεθοδεύσεις απόπειρας φίμωσης” μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπουλου, καταγγέλλοντας ότι δεν της επιτράπηκε η ανάπτυξη των ισχυρισμών της, καθώς κατά τις αγορεύσεις της η πρόεδρος προχωρούσε σε συνεχείς διακοπές. Αποκορύφωμα ήταν η δήλωση πρόθεσης αποχής για λόγους ευπρέπειας από την πλευρά της προέδρου, με τον αντεισαγγελέα να προτείνει την αναβολή της υπόθεσης. “Εξυπηρετείτε τον Κορκονέα” κατήγγειλε η υποστηρίζουσα την κατηγορία, λέγοντας πως δικονομικά θα έπρεπε να συνεχίσει η διαδικασία με νέα πρόεδρο και όχι να αναβληθεί.

Τότε, συνέβη ένα νέο επεισόδιο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis, ξαφνικά, πετάχτηκε από το ακροατήριο κάποιος, που καθόταν στην πλευρά Kορκονέα και φώναξε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι, λειτουργεί προνομιακά στο δικαστήριο, σε βάρος άλλων συναδέλφων της, επειδή είναι επώνυμη και βουλευτής.

Αμέσως η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποια υπόθεση είναι δικηγόρος ο εν λόγω άνδρας, ενώ εκείνος δεν απαντούσε και προσπάθησε να απομακρυνθεί.

– Μήπως είναι αστυνομικός της φρουράς κάποιου; Φώναζε η κ. Κωνσταντοπούλου στην δικαστική αίθουσα, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Δεν ήθελε να καθίσει δίπλα στην Αχτσιόγλου
“Κυνηγητό” στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου
Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί. Και τότε ξεκίνησε το “κυνηγητό” στους διαδρόμους του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητάει από τους αστυνομικούς τη σύλληψη του, γιατί του υποβάλλει μήνυση, ενώ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος φώναζε: “Χαφιέ”.

Ο άγνωστος άνδρας έτρεχε μπροστά, αρνήθηκε να επιδείξει δικηγορική ταυτότητα και δεν είπε το όνομά του, ενώ τον υποστήριζε ο συνήγορος Κορκονέα. Από πίσω τον κυνηγούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που φώναζε στους αστυνονικούς “πιάστε τον, φεύγει. Θέλω να του υποβάλλω μήνυση”. Και από πίσω έτρεχαν οι αστυνονικοί.

– Ποιός είσαι; Θέλω τα στοιχεία του, φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

– Είσαι χαφιές του Κορκονέα. Ποιός είσαι; Φώναζε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

– Δεν δίνω τίποτα, απαντούσε ο άγνωστος.

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί της φρουράς του Αρείου Πάγου τον έπιασαν και τον κράτησαν στη σκάλα.

– Στη σκάλα τον πάτε, για να σας φύγει; Θέλετε να τον φυγαδεύσετε; Φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

– Δεν μας φεύγει. Υπ’ ευθύνη μας, καθησύχαζε ο υπεύθυνος της φρουράς.

– Δεν θα δώσει στοιχεία, είναι προσωπικά δεδομένα, σιγοντάριζε ο συνήγορος Κορκονέα..

– Θα με καταστρέψει, έλεγε και ξανάλεγε ο άγνωστος στους αστυνομικούς, που τον κρατούσαν.

Το άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Άρειο Πάγο: Πήρε κάποιον στο… κυνήγι και φώναζε “πιάστε τον, φεύγει” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/11/2023 ώρα 3:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.