Ηλίας Λογοθέτης: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γιο του για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σπουδαίος ηθοποιός

Ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο γιος του ηθοποιού, Αλέξανδρος είχε μιλήσει πριν από περίπου δύο μήνες, σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπάδες», είχε δηλώσει: «Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική δουλειά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του. «Στεναχωριέμαι, γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ’ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και ‘γω πράγματα για εκείνον», εξήγησε.

Τέλος, για τα λάθη που έχει κάνει τόσο εκείνος, όσο κι ο πατέρας του, είχε πει: «Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου, σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει, αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε, ψυχικά είμαι πολύ κοντά του».

Το άρθρο Ηλίας Λογοθέτης: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γιο του για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σπουδαίος ηθοποιός εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/02/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.