Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, ημερίδα με θέμα «Μαθαίνοντας για τον Αυτισμό».

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης – Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Βόλου και έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, την 2η Απριλίου.

Κατά την έναρξη της ημερίδας:

.• ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, με μήνυμά του, χαιρέτησε την εκδήλωση, συγχαίροντας όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της,
ενώ επιπλέον, απηύθυναν χαιρετισμό:

• ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και

• η κα Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευή, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης-Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις, από τις κάτωθι:

• κα Μαρία Αποστολίδη, Κλινική ψυχολόγος,

• Αστυνόμο Β΄ Κυρίτση Παγώνα, Αξιωματικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας &

• κα Βασιλική Πανοπούλου, Υπεύθυνη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Βόλου, Κοινωνική Λειτουργός.

Στο τέλος της ημερίδας -20- περίπου άτομα – παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση, ενώ προσφέρθηκαν πασχαλινές λαμπάδες, που αγοράστηκαν από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», με χρήματα που πρόσφερε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/04/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.