Η εκδίκηση της νύφης: Αντί για όρκους διάβασε στον γάμο τα πρόστυχα μηνύματα του άπιστου γαμπρού και της ερωμένης του!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι καλεσμένοι σε ένα γάμο, γιατί η νύφη αντί να ανταλλάξει όρκους με τον γαμπρό, άνοιξε το κινητό της και ξεκίνησε να διαβάζει τα πικάντικα μηνύματα που αντάλλαξε με την ερωμένη του, αποκαλύπτοντας την απιστία του.

Η γυναίκα έγραψε την ιστορία της σε ιστοσελίδα που αφορά τον γάμο και σύμφωνα με τη Mirror, αναφέρθηκε με ψευδώνυμα στον εαυτό της και τον πρώην αγαπημένο της. Όπως ανέφερε η Casey, ήταν με τον Alex έξι χρόνια και πίστευε πως ήταν «ο σύντροφος των ονείρων της».

Ένα βράδυ πριν γίνει το μυστήριο, πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο μαζί με τις φίλες της, γιατί σύμφωνα με την παράδοση δεν έπρεπε να δει τον γαμπρό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό από άγνωστο αριθμό, που ανέφερε «εγώ δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ;».

Στη συνέχεια ακολούθησαν μηνύματα, που περιείχαν φωτογραφίες από τις συνομιλίες του γαμπρού με μια άλλη γυναίκα, αλλά και φωτογραφίες που ήταν σε τρυφερά τετ α τετ. «Μακάρι η κοπέλα μου να ήταν τόσο καλή στο κρεβάτι, όπως εσύ», έγραφε ένα μήνυμα και ένα άλλο «θέλω να σε δω επειγόντως. Μού έχεις πάρει τα μυαλά».

Η Casey λοιπόν, πήγε για ύπνο χωρίς να αναφέρει κάτι και την επόμενη μέρα εμφανίστηκε κανονικά με το νυφικό στην εκκλησία. Όταν πλησίασε τον γαμπρό όμως, έβγαλε το κινητό και ξεκίνησε να διαβάζει τα μηνύματα, αλλά και να δείχνει τις φωτογραφίες.

Ο άνδρας έγινε κατακόκκινος και έφυγε, με τον κουμπάρο να τον ακολουθεί, καθώς ήταν φίλοι.

Στη συνέχεια η γυναίκα δεν έδιωξε τους καλεσμένους, αλλά πήγαν όλοι μαζί στη δεξίωση, όπου ακολούθησε πάρτι, με όλους να περνάνε καλά στο τέλος, με εξαίρεση τον άπιστο άνδρα.

Το άρθρο Η εκδίκηση της νύφης: Αντί για όρκους διάβασε στον γάμο τα πρόστυχα μηνύματα του άπιστου γαμπρού και της ερωμένης του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/02/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.