
Η Πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρσία, θα επισκεφθεί τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου.
Η αντιπροσωπεία θα εξετάσει και θα προτείνει οικονομικούς πόρους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πλημμυρών και την ανοικοδόμηση των πληγέντων περιοχών.
Η Πρόεδρος της Ομάδας των Σ&Δ Ιράτσε Γκαρσία δήλωσε:
“Η Ελλάδα πληγώθηκε φέτος το καλοκαίρι από πρωτοφανείς πυρκαγιές, και στη συνέχεια από τις φοβερές πλημμύρες. Θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τον ελληνικό λαό. Μαζί με τους συναδέλφους μου από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, θέλουμε να δούμε από κοντά τις καταστροφές, να κατανοήσουμε πλήρως την έκταση των ζημιών και να ακούσουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις ανησυχίες των κατοίκων. Θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι η βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρέχεται αποτελεσματικά και θα στοχεύει στις ανάγκες του πληγέντος πληθυσμού.”
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.