Η Μάρω Κοντού ‘λύνει’ τη σιωπή της για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Η αληθινή σχέση τους και το τέλος μιας δυνατής φιλίας

Η Μάρω Κοντού είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τη Μαίρη Χρονοπούλου και το τέλος της φιλίας τους, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν είχαν καμία επαφή τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου έγραψαν ιστορία με τις ερμηνείες τους, με την αγάπη του κόσμου να είναι τεράστια και για τις δύο γυναίκες.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν πολύ καλές φίλες από το ξεκίνημα της καριέρας τους και για δεκαετίες προχώρησαν μαζί. Κάτι που σταμάτησε απότομα περίπου 30 χρόνια πριν από το 2023.

«Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας…»

Η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε την ίδια περίοδο για την συγκεκριμένη δήλωση και περιορίστηκε στο να πει πως απλά άλλαξε η διαδρομή τους.

«Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. «Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου», μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε» είχε αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή DOT.

Μάλιστα απάντησε και για το πόσο καιρό έχουν να βρεθούν. «Ε όχι βέβαια, με τη Μαίρη έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της, μαθαίνω τα πάντα…», έλεγε χαρακτηριστικά για τη Μαίρη Χρονοπούλου η Μάρω Κοντού.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο

Το άρθρο Η Μάρω Κοντού ‘λύνει’ τη σιωπή της για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Η αληθινή σχέση τους και το τέλος μιας δυνατής φιλίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.