Η Νένα Χρονοπούλου εσπευσμένα στο χειρουργείο – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό!

Δύσκολες ώρες για τη Νένα Χρονοπούλου καθώς μπήκε στο χειρουργείο, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από ανάρτηση στα social media.

Η ίδια μπορεί να μη θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για το θέμα της υγείας της ωστόσο ευχαρίστησε τον γιατρό της, τονίζοντας πως όλα κύλησαν ομαλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ενώ τώρα ακολουθεί το διάστημα της ανάρρωσης.

Aναλυτικά η ανάρτησή της Νένας Χρονοπούλου

«Καλημέρα και να είστε όλοι καλά, επειδή έλαβα δεκάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και ανησυχίας για το χθεσινό μου χειρουργείο στα οποία αδυνατώ να απαντήσω, θα σας πω λοιπόν πως ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, χρειάζομαι χρόνο ανάρρωσης, όπως όλοι όσοι μπαίνουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου, δε χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί πολύ απλά ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων !

Έχω έναν εξαίρετο επιστήμονα γιατρό ο οποίος με πρόσεξε και έχοντας δίπλα του μία υπέροχη επιστημονική ομάδα ξύπνησα δίχως ίχνος πόνου, δίχως ζαλάδα, δίχως άσχημη γεύση, ή πόνο στο λάρυγγα από τη διασωλήνωση.

Το άρθρο Η Νένα Χρονοπούλου εσπευσμένα στο χειρουργείο – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/11/2023 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.