Η Ρούλα Πισπιρίγκου με το αποφυλακιστήριο στα χέρια: Τέλoς η προσωρινή της κράτηση για το θάνατo της Τζωρτζίνας!

Το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας έχει στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν πρόκειται να βγει από τη φυλακή, τουλάχιστον πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε στα χέρια της το αποφυλακιστήριο

Όπως εξήγησε η Ρούλα Κουσκουρή στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» πέρασε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, όμως παραμένει στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η δεύτερη προσωρινή κράτηση ισχύει για ακόμα έξι μήνες, που σημαίνει ότι το δεύτερο δικαστήριο για τον θάνατο των δύο κοριτσιών θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς του, στην περίπτωση που η μητέρα αθωωθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάντως, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αύριο αναμένεται να καταθέσει ο κ. Α. Τσατσάκης ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και την Πέμπτη θα καταθέσει εκ νέου ο κ. Ράικος, ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Η υπεράσπιση της μητέρας αναμένει επίσης απάντηση στο αίτημα για αποστολή του αίματος που έλεγξε ο κ. Ράικος στον κ. Τσατσάκη, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει πλέον τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης. Ανάλογα με την απάντηση στο αίτημα αυτό θα κριθεί αν την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί η μητέρα από την Πάτρα.

Το άρθρο Η Ρούλα Πισπιρίγκου με το αποφυλακιστήριο στα χέρια: Τέλoς η προσωρινή της κράτηση για το θάνατo της Τζωρτζίνας! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 04/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.