Η ρωσική πρεσβεία τίμησε τον Ιωάννη Καποδίστρια στην Κέρκυρα – Η Ελλάδα «ξέχασε» τον πρώτο ηγέτη του Έθνους;

Η Ρωσία φαίνεται ότι δεν ξεχνά τον κορυφαίο διπλωμάτη της, ο οποίος εξελίχθηκε στον εμβληματικό ηγέτη του ελληνικού Έθνους.

Με την ευκαιρία της Ημέρας του Διπλωμάτη, εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας τίμησαν τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια, που έχει ταφεί στη Μονή Πλατυτέρας στο νησί της Κέρκυρας.

«Ο κόμης Ιωάννης Καποδίστριας είναι ένας εξαιρετικός διπλωμάτης, υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και ο πρώτος ηγεμόνας της ανεξάρτητης Ελλάδας» Αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στην σχετική ανακοίνωση της.

Το δυστύχημα είναι ότι οι νεοέλληνες κυβερνώντες, λησμονούν τον Ιωάννη Καποδίστρια. Λογικό. Κάθε σύγκριση μαζί του, είναι συντριπτική και προκαλεί θλίψη.

Το άρθρο Η ρωσική πρεσβεία τίμησε τον Ιωάννη Καποδίστρια στην Κέρκυρα – Η Ελλάδα «ξέχασε» τον πρώτο ηγέτη του Έθνους; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.